Ultima oră

Fiul și-a ascuns mama moartă în pivniță mai bine de un an de zile. MOTIVUL este HALUCINANT

Potrivit BBC News, femeia de 89 de ani ar fi murit din cauze naturale. Aceasta și-ar fi găsit sfârșitul în luna iunie a anului trecut, iar fiul său era pregătit pentru acest moment. Neavând alte venituri, bărbatul se gândise la un plan diabolic, pentru a continua să-i încaseze pensia.

Acesta a dus trupul neînsuflețit al mamei sale în subsolul casei și l-a așezat într-o cutie din lemn. Apoi, ca să nu se simtă niciun fel de miros, austriacul a răcit cadavrul cu mai multe pachete gheață și l-a înfășurat cu bandaje. Când a rămas fără pansamente, a acoperit-o pe femeie cu nisip folosit pentru litiera pisicii, potrivit The Guardian.

„Într-un final, cadavrul s-a mumificat”, a declarat ofițerul Helmuth Gufler.

Când cel de-al doilea fiu al bătrânei a venit în vizită, fratele i-a spus că mama lor este la spital. Potrivit polițiștilor austrieci, femeia suferea de demență de mult timp și avea nevoie de îngrijire medicală, astfel că nu i s-a părut nimic suspect.

Bărbatul de 66 de ani le-ar fi spus anchetatorilor că a vrut să raporteze moartea mamei sale, gândindu-se că nu poate continua cu planul său la nesfârșit. Cu toate acestea, a amânat momentul cât a putut de mult.

Polițiștii au fost alertați de noul poștaș, care a dorit să o vadă pe bătrână, însă fiul nu i-a permis. Oamenii legii cred că, în mai bine de jumătate de an, bărbatul a primit ilegal aproximativ 50.000 de euro.

O asistentă româncă este căutată de polițiști

Ancheta în acest caz nu este nici pe departe finalizată. Potrivit Heute, polițiștii sunt pe urmele unei asistente românce, care ar fi fost prezentă în momentul în care bătrâna de 89 de ani a murit.

Anchetatorii nu au reușit încă să o contacteze pe asistenta medicală. Se pare că femeia a venit în România după moartea bătrânei. Căutarea ei este în plină desfășurare.

 

 

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button