Monden

Fiul unui cunoscut târgujian, sportiv de performanță la un mare club sportiv din București

Fiul lui Marius Vlaicu, președintele Filialei Gorj a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România își ia zborul spre o nouă performanță sportivă. Mihnea Vlaicu pornește spre un nou proiect sportiv jucând baschet începând din acest an la Clubul Sportiv Universitar „ Știința București”, urmând totodată și cursurile liceale tot în București. Decizia nu a fost una ușoară după cum declară și tatăl acestuia.

„Noi , Familia Vlaicu , am luat o decizie care nu a fost deloc ușoară pentru ca Mihnea, baiatul nostru să-și ducă visul și munca lui spre performanța sportivă mergând spre un proiect sportiv și scolar de viitor și astfel el va juca baschet începând din acest an la Clubul Sportiv Universitar „ Știința București” și va merge la liceu în București.
Mihnea Vlaicu, reprezentant al generației 2006, se alătură proiectului nostru începând din această vară! Pentru el, acest pas este cu atât mai semnificativ cu cât implică o etapă importantă în drumul său spre performanță: mutarea din orașul natal, Târgu Jiu. Mihnea a activat până în prezent la echipa locală a Clubului Sportiv Scolar Târgu Jiu. Vreau să le mulțumim tuturor profesorilor și antrenorilor care au contribuit la educația și performanțele școlare și sportive obținute de Mihnea și nu în ultimul rând colegilor lui de la echipele de U16 si U18 ale CSS TG-JIU. Mult succes Mihnea la noua ta echipa să rămâi același elev și sportiv, serios, perseverent și să ajungi acolo unde iți dorești tu. Eu, mama ta și toată familia noastră te vor susține în toate proiectele tale de viitor!”, a transmis Marius Vlaicu, tatăl tânărului sportiv.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *