Politică

Florescu, despre LISTA PSD pentru CL Târgu-Jiu

Ciprian Florescu, candidatul PSD la Primăria Târgu-Jiu se pregătește să contureze strategia cu care va aborda campania electorală pentru alegerile locale din această toamnă.

Vicepreședintele PSD Gorj s-a reactivat din punct de vedere politic după epidemia de coronavirus. Ciprian Florescu lucrează la strategia de campanie cu care va veni în fața târgujienilor înainte de alegerile locale. Candidatul PSD la primăria Târgu-Jiu spune că încă se lucrează la întocmirea listei de consilieri municipali. Fostul prefect de Gorj afirmă că, mai întâi, vor trebui să aibă loc discuții în cadrul organizației municipale pentru nominalizare persoanelor care vor fi puse pe lista PSD pentru consiliul local. Ciprian Florescu a comentat și pe marginea ultimelor declarații făcute de Adrian Tudor. Viceprimarul Târgu-Jiului a spus, în urmă cu câteva zile, că au fost momente când s-a simțit marginalizat în PSD Gorj. În plus Tudor, nu a exclus să mai plece și alți oameni din partid înaintea alegerilor locale.

“ El, oricând poate face parte dintr-o echipă. Îi înțeleg nemulțumirile. Sper în realizarea unei echipe puternice care să-l includă și pe Adrian Tudor”, a mai conchis vicepreședintele PSD Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *