Sport

Florin Stîngă, noul antrenor al Viitorului Pandurii, vrea să facă performanță la Târgu Jiu

Viitorul Pandurii Târgu Jiu are, începând din această săptămână, un nou antrenor principal, dar a perfectat și primele trei achiziții pentru noua ediție a Ligii 2.

Florin Stîngă (44 de ani) a început din 4 iulie treaba la echipa gorjeană și alături de el a luat și trei jucători pe care i-a avut sub conducerea sa la Astra, în ediția trecută a eșalonului secund. Este vorba despre Robert Grecu, Claudiu Dragu și Adrian Stoian.

Florin Stîngă, noul antrenor al echipei Viitorul Pandurii: ”La Târgu Jiu am cunoscut consacrarea ca jucător. Sper din tot sufletul să am aceleași rezultate și ca antrenor”
Stîngă a semnat un contract valabil pe un an de zile cu Viitorul Pandurii și care ca obiectiv ”obținerea a cât mai multe puncte și accederea în play-off”.

”În primul rând mă bucur că m-am întors în orașul Târgu Jiu, unde am cunoscut consacrarea ca și jucător. Sper din tot sufletul să am aceleași rezultate și ca antrenor. Avem un patron care își dorește foarte mult performanță și tot timpul a investit bani foarte mulți ca să obțină performanță și încerc atât eu, cât și colegii mei din staff, împreună cu jucătorii, să muncim cât mai bine și să obținem rezultatele pe care și le dorește patronul echipei”, a spus, pentru Liga2.ro, Florin Stîngă.

Acesta le-a mai antrenat pe AFC Hărman (Liga 3), SR Brașov (Liga 3), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3) și Astra (Liga 2).

Ca fotbalist, Stîngă a evoluat la Târgu Jiu, la Pandurii, între anii 2006 și 2010. În cariera sa a mai jucat la FC Brașov, Cimentul Fieni, Juventus București, Forex Brașov, Xanthi (Grecia), FCM Târgu Mureș, Corona Brașov, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, AFC Hărman, SR Brașov și AFC Odorheiu Secuiesc.

Sursă
liga2.prosport.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button