Dezvăluiri

Fost LIDER politic: Minerii își merită soarta!

Fostul lider al PRM Gorj, al fostului Partid Democrat Liberal, actual consilier local la Târgu-Cărbunești, Ion Fugaru, spune că minerii și energeticienii ar fi trebuit să iasă cu miile în stradă, dacă nu le convin condițiile în care lucrează.

Ion Fugaru a taxat lipsa de reacție a minerilor și energeticienilor care nu au ieșit în număr mare în stradă pentru a-și cere drepturile. În Piața Prefecturii din Târgu-Jiu, au protestat timp de un an de zile doar câțiva angajați ai companiei energetice pentru a cere reducerea vârstei de pensionare. Fostul lider politic comentează că angajații CEO din producție s-au mulțumit cu condițiile în care au lucrat, dacă nu au ieșit în număr mare în stradă să-și strige nemulțumirile.

“Ei vorbesc de drepturi, dar nu și le-au cerut. Să vină 10 mii din cei 11 mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia în stradă să-și ceară drepturile, dar nu vin. De ce nu vin? Și, în aceste condiții, ce să facem noi, care suntem pe margine? Noi spunem care este realitatea din minerit și energie și pe ei în doare undeva. Pe noi ne înjură. Dacă nu fac nimic, înseamnă că le este bine. Cine le alege liderii de sindicat? Nu ei, acești muncitori care se vaită de problemele din cariere? De ce nu au ieșit în stradă să spună ce se întâmplă? S-au mulțumit cu condițiile în care au lucrat. Toți borfașii din partide își pun pilele să conducă CEO, în Consiliul de Supraveghere. Au tangență oamenii ăia cu CEO, sau îi interesează salariile de 5000 de euro pe care-i primesc ca indemnizații? În aceste condiții, minerii își merită soarta. Dacă aș vedea că ies 7 mii sau 10 mii în stradă, aș merge și eu alături de ei să protestez. Cui nu-i convin condițiile de muncă pleacă. Unde sunt marii lideri sindicali? Iese vreunul în stradă să protesteze? Nu iese, pentru că au făcut șmecherii afaceri cu conducerile acestei companii”, a conchis consilierul local de la Târgu-Cărbunești.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Toti sunt multumiti!!! Lasati dracu vrajeala! Toti minerii sunt ca babele de la sat! Toata ziua se plang ce greu e, taca, taca. Datu’ din clanta e moca si daca se aleg cu ceva in plus sunt mandrii de ei!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button