Monden

Fost model din Gorj și IUBITUL, un celebru MANELIST, în fața ofițerului de stare civilă! FOTO

Manelistul Florin Stoian (42 de ani), alias Florin Salam, și iubita originară din Logrești, Gorj, Roxana Dobre și-au pus pe jar fanii după ce frumoasa brunetă a publicat o imagine pe Instagram . În fotografie cei doi apar în fața ofițerului de stare civilă, iar toată lumea a crezut că cei doi în sfârșit s-au căsătorit după 7 ani de relație.

În ciuda felicitărilor ce nu au întârziat să apară, se pare că cei doi au vrut să le arate fanilor cum le-ar sta împreună la semnarea actelor şi s-au fotografiat aşa la cununia unor prieteni.
”Acest eveniment, că tot s-a zvonit că va fi în Dubai, în Costa Rica, America… ne dorim într-adevăr să nu fie în România, ne dorim să avem câteva cupluri importante şi sufletului nostru lângă noi, va fi ceva foarte mic, o petrecere foarte mică şi cochetă cum ne place nouă. Avem două perechi de naşi. Ne gândisem să facem anul trecut acest eveniment, dar din păcate nici situaţia în care ne aflăm cu toţii nu ne-a permis şi, pe lânga asta, cea mai mare supărare a fost pierderea fratelui soţului meu şi îţi dai seama că nu ne-am gândit la aşa ceva”, declara Roxana Dobre la Antena Stars.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button