Monden

Fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu o ține din vacanță în vacanță! Unde se află ACUM!

Fostul manager al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Gigel Capotă, o ține din vacanță în vacanță de când nu mai lucrează în spital. Acesta a ales în luna martie să plece într-un loc exotic alături de soția sa. Cei doi au petrecut câteva zile de vis în Egipt, iar acum au ales o nouă destinație exotică. De această dată fostul manager de la SJU Târgu Jiu și soția sa au ales un loc mai îndepărtat în America de Nord. Pe contul personal de socializare Gigel Capotă a publicat mai multe imagini din vacanța sa din Cancun, Mexic. Cei doi au vizitat și localitatea Tulum situată în Peninsula Yucatan, Mexic, în statul federal Quintana Roo fiind un punct turistic renumit pentru ruinele maya.

Articole asemănătoare:

3 Comentarii

  1. Pe-acolo sunt banii dumneavoastra. Astia dupe ce sunt prosti mai si semnalizeaza. Poate ar trebui sesizata comisia de cercetare a averilor de pe langa Curtea de Apel Craiova si Agentia Nationala de Integritate. Parca noi nu stim ca cele mai mari spagi se obtin din comertul cu medicamente si aparatura medicala.

  2. Apropo! Se vehiculeaza prin oras ca spaga pt un post de asistenta era 10mii de euro. Sunt curios cate posturi de asistente au fost scoase la concurs pt perioada cat a fost Gigel manager la Spital.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button