Monden

Fostul MILIONAR, administrator al unei firme din Târgu Cărbunești, circulă cu o mașină mai „bătrână” decât ultima lui iubită!

Fostul milionar, administrator al unei cunoscute firme din Târgu Cărbunești, Irinel Columbeanu a trecut de la Rolls Royce la o mașină produsă în anii ’90. Irinel Columbeanu s-a reinventat după ce a rămas fără avere. Fostul milionar a fost văzut conducând o mașină cu adevărat interesantă, un Mercedes din anii ’90, considerat și astăzi unul dintre cele mai reușite modele ale constructorului german, scrie wowbiz.ro. Irinel Columbeanu și-a dat, zilele trecute, întâlnire cu antreprenorul Ștefan Mandachi, care l-a invitat la podcastul său. Fostul milionar a venit la întâlnire la bordul unui Mercedes 320E produs în prima parte a anilor ’90, o mașină demodată dar în continuare extrem de apreciată de cei care se pricep cât de cât la mașini. ”Eu, acum, am venit cu o mașină… colegul dumneavoastră a văzut-o… Nu mai dau importanță. Acum am un Mercedes 320E din anii ’90”, a recunoscut Irinel Columbeanu la podcastul lui Ștefan Mandachi.

Modelul condus de Irinel Columbeanu a fost la mare modă în anii ’90, atunci când oamenii cu bani se îngrămădeau să-și achiziționeze acest automobil. Inclusiv Gigi Becali a avut un Mercedes din clasa E, cu care făcea senzație pe străzile Bucureștiului în anii ’90.

Modelul deținut de Columbeanu are un motor care dezvoltă 220 CP, consumă 11 litri la 100 km și are 5 viteze. Mașina poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 8,3 secunde. La noi, o astfel de mașină costă între 1.500 și 9.500 de euro, în funcție de gradul de uzură, pe siteurile de profil.

Mercedes 320E a fost produs prima dată în 1993, ceea ce face ca mașina lui Columbeanu să fie cu câțiva ani mai ”bătrână” decât ultima lui iubită, Oana, care acum are 24 de ani. Oana și Irinel nu mai sunt împreună de câteva luni.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button