Ultima oră

Fostul șef DGA, Cătălin Ioniță, a ieșit la pensie la 44 de ani

Cătălin Ioniță. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de încetare a raporturilor de serviciu ale fostului șef DGA, chestor principal de poliție Cătălin Ioniţă, anunță Administrația Prezidențială. Fostul șef al Direcţiei Generale Anticorupţie s-a pensionat la vârsta de 44 de ani, potrivit G4Media.ro.

Chestorul Cătălin Ioniță fusese eliberat din funcţie în urmă cu o lună, pentru că nu mai deţine autorizaţia de acces la informaţii clasificate din partea Oficiului Registrul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS), necesară exercitării funcţiei.

G4Media scrie că fostul șef DGA a ieșit la pensie, lavârsta de 44 de ani.

Cătălin Ioniță, care a îndeplinit și funcția de șef al Poliției Române, a fost cercetat penal în 2018, pentru infracțiunile de trafic de influență și fals în declarații în formă continuată. Potrivit unui comunicat al DNA, în dosar este suspectă și o persoană fizică îndreptățită la reconstituirea dreptului de proprietate asupra unei suprafețe de aproximativ 18 hectare, în localitatea Popești-Leordeni, județul Ilfov. În 2019, procurorii DNA au clasat dosarul, pe motiv că fapta nu există.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Eu propun sa fie pensionati la 26 de ani , imediat dupa terminarea scolilor de politie. RUSINE ! Cei din productie si servicii muncesc pana la 65 de ani , si multi dintre ei pe salarii minime din care cotizeaza pentru pensia nesimtitului. Oare ce pensie are? Acum are timp ,eventual sa se insoare si sa calatoreasca. Omul asta putea munci inca 20 de ani, minim. De asta pleaca tinerii din tara. Din taxele pe munca lor , in loc sa se faca ce e necesar societatii- si slava domnului sunt destule nevoi- se platesc pensii pentru astfel de indivizi si alte pensii nesimtiteca cele ale magistratilor. RUSINE, ROMANIA SUFERA DE O BOALA FARA LEAC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button