Eveniment

FOTO: A luat foc calea ferată, în Gara Plopșoru! Șeful de gară are picioarele arse!

Incident grav, luni, în Gara Plopșoru. Urmare a temperaturilor foarte ridicate, cărbunele situat între liniile de cale ferată s-a aprins. Șeful de gară, Calistrate Gabriel, a intervenit pentru stingerea incendiului, dar mai mult și-a făcut rău. Practic i-au luat foc picioarele până deasupra de genunchi, acesta fiind luat cu o ambulanță și internat la Spitalul Rovinari. Salariatul are picioarele bandajate și nu se poate deplasa.

Accidentul este unul de muncă, dar nu a fost anunțat nici la ITM Gorj și nici la conducerea Regionalei CFR Craiova.

Focul a fost stins cu greutate și din fericire nu au fost pagube la materialul rulant, întrucât linia de cale ferată era liberă.

Singurul afectat este șeful de gară care a făcut pe „pompierul de serviciu”, deși nu era asta treaba lui, el fiind obligat să anunțe ISU Gorj.

Gabriel Calistrate neagă incidentul de la serviciu și susține că, în aceeași zi cu incendiul, ar fi fost victima unui „accident casnic”. Mai exact, spune acesta, i-ar fi căzut peste picioare o oală cu apă fierbinte care se afla pe grătar. Fotografiile postate de șeful de gară cu el bandajat la spital au fost scoase de Calistrate, acesta motivând că nu vrea să aibă probleme cu superiorii de la serviciu. Colegii săi din CFR susțin însă contrariul, în cauză fiind declanșată o anchetă internă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *