Ultima oră

FOTO: Accident mortal în această dimineață – O mașină plină de oameni a fost spulberată de tren

Un autoturism a fost lovit, sâmbătă dimineață, de un tren, după ce șoferul nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată, anunță CFR SA. O persoană din mașină a murit, iar alți pasageri din autoturism au fost răniți.

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 07:25, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între stațiile Voila și Făgăraș, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IRN 473, la km 74+380. Din informațiile transmise de la fața locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IRN 473 nu au fost răniți, fiind înregistrate însă persoane rănite și un decedat în rândul pasagerilor din autoturism”, potrivit unui comunicat de presă.

Trenul, care circulă în relația Curtici – București Nord, este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.„Până la reînscrierea în circulație a trenului IRN 473, următoarele 2 trenuri – R 2101 (Brașov – Sibiu) și R 2512 (Sibiu – Făgăraș) – vor staționa temporar în gările Voila, respectiv Făgăraș, deoarece pe intervalul respectiv este linie simplă. Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate la fața locului de organele abilitate”, spune purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *