Ultima oră

FOTO: Accident spectaculos în județul vecin! O autocisternă cu oțet s-a răsturnat

O autocisternă care transporta oţet şi o maşină cu platformă care transporta un microbuz, au fost implicate într-un accident rutier pe autostrada A1, în apropiere de Deva, în judeţul Hunedoara. Şoferul autocisternei a fost dus de urgenţă la spital.

”În urmă cu puţin timp, pompierii Detaşamentului Deva au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier care a avut loc pe autostrada A1, km. 362, sens de mers Timişoara – Sibiu.

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. În accident au fost implicate o autocisternă care transporta acid acetic (oţet) şi un autoturism cu o platformă pe care era transportat un microbuz”, a transmis ISU Hunedoara.În urma accidentului, conducătorul autocisternei a necesitat îngrijiri medicale şi ulterior a fost transportat la UPU Deva pentru investigaţii suplimentare.Alte 4 persoane care se aflau în autoturism nu au fost rănite. ”Pompierii militari au acţionat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel situaţii şi pentru sablarea carosabilului, întrucât au existat scurgeri de combustibil”, a mai precizat ISU Hunedoara. Circulaţia pe tronsonul Deva – Orăştie se desfăşoară pe o singură bandă.Poliţia a deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident rutier.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *