Dezvăluiri

FOTO. Afaceristul acuzat că a întreținut relații sexuale cu două minore, REȚINUT de polițiști! Ofițerii SCCO investighează și ei acest caz!

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis, în vârstă de 47 de ani, patronul complexului de agrement Piscina Elegance Beach, a fost reținut, luni, de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Afaceristul este acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani. Potrivit unor mărturii, coroborate cu înregistrări audio-video, care au ajuns la polițiștii de la Investigații Criminale, afaceristul a întreținut acte sexuale orale cu una dintre minore, în timp ce celeilalte fete, care frecventa complexul de agrement pe care acesta îl deține în Tg-Jiu, i-ar fi făcut avansuri repetate, însă minora nu a cedat propunerilor indecente ale bărbatului. În final, la data de 18 august, afaceristul a reușit să-i ia mințile minorei și a întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu acesta, într-o încăpere a complexului de agrement. Dosarul se află în cercetare și la ofițerii de poliției judiciară din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Gorj, cu competenţă în combaterea infracţiunilor de criminalitate organizată, întrucât, după cum susțin mai mulți tineri din cercul de prieteni ai minorei, afaceristul le-ar fi pus vodkă și droguri în băuturile răcoritoare.

Afaceristul Laurențiu Maronidis a ajuns în Arestul IPJ Gorj, pentru 24 de ore, fiind reținut de organele judiciare care investighează mai multe infracțiuni care ar fi fost comise de acesta la complexul de agrement Piscina Elegance Beach.
”La data de 30 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că în perioada 12‐23 august a.c., bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore de 15 ani, din municipiul Târgu-Jiu și orașul Turceni. În cauză polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliției Județean Gorj.
Două minore au depus plângeri penale împotriva afaceristului, în care au menționat că au întreținut relații sexuale cu acesta, timp de aproape două săptămâni, la jumătatea lunii august, după ce ar fi consumat substanțe interzise la piscina deținută de bărbat.

Maronidis recunoaște…

… într-un dialog înregistrat cu o apropiată a minorei, că a întreținut relații sexuale cu aceasta și spune că nu i-a cerut buletinul ca să vadă ce vârstă are. Omul de afaceri își asumă fapta și afirmă că imaginile din timpul actelor sexuale au ajuns la soția sa.
”Imaginile le-a primit și nevastă-mea. Asta e! Sunt un nenorocit! Imi asum, mă duc și la pușcărie”, spune acesta.
Trebuie spus că, o adolescentă care frecventa piscina afaceristului a sesizat că acesta se ducea destul de des pe baldachinul uneia dintre minore, se atingea în zona intimă sau chiar își desfăcea pantalonii scurți și își expunea organele genitale în fața acesteia. Ba mai mult, susține aceeași adolescentă, afaceristul se ducea după prietena ei la toaletă și spunea că minora i-a luat mințile și îi zicea acesteia ”Pisi, te fac curvă de lux”.
Din ce povestesc adolescentele din grupul de prietene al minorei, într-o seară de la începutul lunii august, Maronidis a luat-o pe fată cu mașina din oraș, au mers împreună la piscină și i-a cerut să-l sărute, în timp ce el o atingea în zonele erogene. Afaceristul recunoaște acest episod și spune că în acea seară nu s-a întâmplat nimic, pentru că fata a început să plângă, așa că a dus-o acasă cu mașina.
La scurt timp, mai exact pe 18 august, cea mai bună prietenă a minorei povestește că aceasta era într-o stare ciudată, asemănătoare beției și ar fi sărit dezbrăcată în piscină, iar Maronidis a intrat după ea, complet gol. Atunci afaceristul a întreținut, pentru prima oară, relații sexuale cu minora, iar prietena acesteia a filmat scena pentru că totul i s-a părut extrem de dubios.

Adolescentele suspectează…

… că afaceristul i-ar fi pus alcool și alte substanțe, în băuturile răcoritoare. ”Le punea vodkă în limonadă și rom în milkshake. Le mai punea și altceva, pastile sau un drog”, spun unele surse.
Laurențiu Maronidis susține cu totul altă variantă și îi spune apropiatei minorei că, de fapt, aceasta s-ar fi îndrăgostit de el, l-a provocat și i-a luat mințile.
De-a dreptul revoltător este și faptul că, afaceristul îi cunoaște pe părinții minorei, având în vedere că aceștia mergeau împreună cu fata la acea piscină de mulți ani.
La organele de cercetare au ajuns, pe lângă înregistrările audio-video făcute de adolescenții apropiați fetei, și imagini de pe camerele de supraveghere ale piscinei care surprind actele sexuale dintre afacerist și una dintre cele două minore.

Cele două minore au mers, luni, după audierile de la IPJ, la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, unde au avut parte de o atitudine batjocoritoare din partea medicului legist.
”Ooo, au venit fetele! Faceți videochat?”, le-ar fi întrebat acesta pe cele două minore care erau însoțite de părinții lor.
Trebuie spus că fetele au intrat într-un program de consiliere psihologică, după acest episod horror din viața lor.

 

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *