Eveniment

Foto: Așa arată mașina sustrasă și accidentată de către tânărul drogat din Albeni!

Mașina Ford, sustrasă de tânărul din Bolbocești, comuna Albeni, găsit drogat de către polițiști și băgat în arest, are geamurile sparte și a suferit mai multe avarii. Proprietarul s-a ales cu mașina avariată, dar pendulează în a-i salva pielea lui Alexandru Ciurlică, cel care a comis fapta, sau nu.
Între timp însă, făptașul este liber că pasarea cerului, după 24 de ore petrecute în arest. Este chiar încântat că a apărut în presă și într-un mesaj postat public chiar a mulțumit pentru publicitate.

Reamintim că pe 13 mai a.c., „polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 24 de ani, din comuna Albeni, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și care se află sub influența substanțelor psihoactive”.
”Din cercetări, polițiștii au stabilit că tânărul în seara zilei de 12 mai a.c., ar fi sustras autoturismul unui bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice din localitatea de domiciliu, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Ulterior tânărul ar fi avariat și abandonat autoturismul. În urma verificărilor efectuate, tânărul a fost identificat în dimineața zilei de 13 mai a.c. și fiind testat cu aparatul drugtest acesta a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, a mai transmis IPJ Gorj.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului, sub supravegherea procurorilor.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *