Eveniment

FOTO: Căutat de un târgujian după ce i-a sustras 8.000 de lei din mașină!

Un cetățean din Târgu Jiu a făcut un apel public pentru găsirea unui individ care i-ar fi sustras 8000 de lei din mașină. Banii se aflau pe scaunul din fata al autoturismului, iar respectivul i-ar fi sustras fiind surprins de camera de luat vederi a autoturismului. Păgubitul spune că v-a depune plângere la poliție, dar cere identificarea hoțului de la cei care ar putea sa îl cunoască.

„Voi depune plângere la poliție cu dovezile filmate de camerele de supraveghere unde se vede cum individul se oprește din drum, merge spre mașina mea, se apleacă și ia banii!”, a declarat reclamantul care oferă și o recompensă de 500 de lei celui care identifică autorul infracțiunii. Omul spune că oferă chiar 1000 de lei dacă persoana îi restituie suma sustrasă.

„Vă rog cei care cunoașteți numele acestui băiat să-mi scrieți în privat sau să mă sunați la 0761…sau chiar persoana respectivă să ia legătura cu mine. Am rugămintea să distribuiți această poză pentru recunoașterea acestei persoane care și-a însușit o sumă importantă de bani, această faptă se consideră furt dacă această persoană nu restituie suma. Ofer recompensă 500 lei pentru cel care îmi spune cine este persoana și 1000 lei dacă persoana îmi restituie banii. În caz contrar voi depune plângere fiindcă există dovezi în acest sens. Mulțumesc”, a transmis cetățeanul pe rețele de socializare.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *