EvenimentUltima oră

FOTO: El este tânărul care și-a făcut dreptate cu o sabie, azi-noapte, într-o sală de păcănele din Bâlteni

Tânărul de 21 de ani din Bîlteni este audiat acum la Poliția Rovinari după ce a fost implicat într-o agresiune cu trei persoane într-un bar din Peșteana Jiu, unul fiind patronul. Scandalagiul este acuzat acum de mai multe infracțiuni.

Scene demne de filmele de groază au avut loc într-un bar din Bîlteni, localitatea Peșteana Jiu, Gorj. Un tânăr din localitate supărat că a fost dat afară din locație după ce a făcut scandal a revenit după aproximativ o oră cu o sabie de doi metri și a început să lovească tot ce i-a ieșit în cale. Acesta a încercat de mai multe ori sa-l taie și pe patronul localului care s-a pus în fața lui în încercarea de a proteja clienții. Bărbatul recalcitrant a distrus mai multe mese din local, aparate de jocuri de noroc și un autoturism se lux.

Pagubele se ridică la peste 15.000 de euro.

„La data de 05 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost solicitați prin apelul unic 112 să intervină la un conflict spontan, intervenit între mai multe persoane ce se aflau într-un local public din comuna Bîlteni. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un tânăr de 21 de ani din comuna Bâlteni, ar fi agresat fizic trei tineri, de 22, 23 și 26 de ani, toți din aceeași localitate și, totodată, având asupra sa un obiect tăietor-înțepător ar fi provocat mai multe pagube materiale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button