Ultima oră

FOTO: O SEXY înotătoare româncă din SUA care a cucerit lumea

Andrea Drăgoi, în vârstă de 20 ani s-a născut în București, este sportivă în Statele Unite și studiază kinetoterapia, managementul sportiv și psihologia.

Tânăra înotătoare, o adevărată vedetă în devenire, este legitimată la clubul Universității din San Jose. În America, ea a reușit să stabilească mai multe recorduri la înot la concursurile între colegiile universitare.

Dar nu numai înotul este pasiunea ei, ci și modeling-ul, fiind desemnată nu cu mult timp în urmă Miss California US Nation 2022.

Andrea Drăgoi a absolvit Școala Internațională din București, iar în prezent studiază acum peste ocean kinetoterapia, managementul sportiv și psihologia.

”De la vârsta de 6 ani, muncesc din greu pentru a-mi atinge toate obiectivele și pentru a-mi transforma toate visurile în realitate. Am fost un copil activ, cu multă energie, așa că mama m-a înscris la multe activități, lecții de înot, de modelling, de balet și dans.

După mulți ani de antrenamente grele, cu suișuri și coborâșuri, sunt recunoscătoare că nu am renunțat la înot. Asta m-a făcut omul de astăzi. O persoană puternică, ambițioasă, o femeie încrezătoare că poate depăși toate obstacolele pe care le întâlnește”, a declarat Andreea Drăgoi, potrivit The Sun.

Andrea Drăgoi are circa 50.000 de urmăritori pe Instagram, iar lumea vorbește despre ea ca ”noua Olivia Dunne”, fostă componentă a echipei de gimnastică a SUA.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *