Dezvăluiri

Foto: Piscina unui cunoscut om de afaceri din Motru, nedeclarată! Proprietarul reclamat, obligat să achite un impozit de 25.000 de lei!

Aurel Slapciu, fostul candidat USR la Primăria Motru, este subiect de amuzament pe rețelele de socializare pe tema piscinei sale interioare pe care nu a declarat-o la Direcția de Impozite și Taxe Locale, de ani buni. De altfel, glumele la adresa nu Slapciu s-au transformat apoi în reclamații iar afaceristul este în situația fie de a plăti impozitul restant e cinci ani, adică 25.000 de lei, fie construcția aflată pe proprietatea sa va fi demolată.

Aurel Slapciu a intrat în gura lumii după un conflict public, tranșat pe rețelele de socializare, cu fiul fostului senator Ion Ruset, Alexandru. La început, conflictul dintre cei doi, cu mesaje și de o parte și de alta, a părut o glumă. Pe parcurs însă în schimbul de replici au apărut și acuzațiile.

Una a privit tocmai piscina afaceristului, construită fără niciun fel de autorizație, cu cheltuieli pe firmă.
S-a dovedit astfel că Aurel Slapciu a construit pe proprietatea sa din Motru o piscină interioară de proporții, pentru care nu a solicitat primăriei autorizație de construcție. Mai mult, potrivit Primăriei Motru, construcția nu a fost impozitată, în ultimii ani fiind creat un prejudiciu bugetului local. Slapciu este astfel obligat să intre acum în legalitate, fie piscina sa va fi demolată.


Pentru a intra în legalitate, omul de afaceri trebuie să solicite autorizarea construcției și să achite impozitul restant pe ultimii cinci ani, adică 25.000 de lei.
Acest scandal este unul public, iar Slapciu este pus la zis în fața cetățenilor orașului să intre în legalitate.

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *