Ultima oră

FOTO: S-a deschis cel mai mare târg de Crăciun din Oltenia


La Craiova s-au deschis vineri porțile Târgului de Crăciun, primul din țară care găzduiește o roată hi-tech panoramică. Mii de vizitatori au luat cu asalt cele patru zone din municipiu în care se desfășoară târgul, Centrul Vechi, Piaţa „William Shakespeare”, zona Doljana şi Piaţa Mihai Viteazul.
„Tema principală a Târgului de Crăciun din acest an este croită în jurul poveştii Crăiasa Zăpezii, care se regăsește în Piaţa Mihai Viteazul, unde totul este decorat până la cele mai mici detalii în culori alb-turcoaz. Anul acesta va fi un târg de poveste, avem foarte multe noutăţi pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori şi figurine diferite – pe tematica din piaţa respectivă”, a transmis primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.
Roata panoramică are 40 de metri înălţime, 200 de mii de leduri, o capacitate de 140 de locuri şi a fost adusă din Olanda.
Peste 70 de comercianţi din Craiova şi din toată ţara oferă la căsuțele din cadrul târgului mâncare tradiţională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoşi, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decoraţiuni şi cadouri lucrate hand-made, globuri, coroniţe etc. La Craiova, Târgul de Crăciun rămâne deschis până în 2 ianuarie.
Sursa: g4media.ro

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *