Ultima oră

FOTO: S-a finalizat proiectul de modernizare și reabilitare al UPU a SJU Târgu Jiu

Consiliul Județean Gorj a finalizat proiectul de modernizare și reabilitare la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu!

Au fost finalizate lucrările de modernizare și reabilitare la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, un proiect ambițios în valoare de peste 8,5 milioane lei, menit să transforme și să îmbunătățească radical serviciile de urgență din regiunea noastră.

Ce înseamnă acest proiect pentru gorjeni?

• Securitate, prin camere de resuscitare dotate la standarde înalte.
• Eficiență în tratarea urgențelor, cu săli dedicate și echipamente de ultimă generație.
• Confort pentru pacienți și angajați, cu spații noi de așteptare și grupuri sanitare adecvate.
• Accesibilitate și fluență în primirea și triajul pacienților.

Investiția include dotări esențiale precum: ecograf mobil, monitoare pentru funcții vitale, dispozitiv portabil pentru iluminare vene, defibrilator, tărgi radiotransparente, cărucioare pentru transportul pacienților.
• În concluzie, această investiție aduce după sine un spital mai bun pentru Gorj și servicii medicale de calitate pentru gorjeni.
Această modernizare reflectă angajamentul Consiliului Județean Gorj față de îmbunătățirea continuă a condițiilor din sistemul sanitar local.
• Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect și comunității pentru sprijin și răbdare pe durata realizării lucrărilor.
• Împreună construim un viitor mai sănătos pentru Gorj!

Pentru mai multe informații acesați acest link:

https://www.cjgorj.ro/comunicat-de-presa-finalizarea-lucrarilor-la-obiectivul-de-investitie-reabilitarea-modernizarea-extinderea-si-dotarea-unitatii-de-primiri-urgente-din-cadrul-spitalului-judetean-de-urgenta-targu/

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Trebuie să ,,reabiliteze,, și medicii de la UPU pentru că unii dintre ei sunt plictisiți de meseria pe care o practică. Te duci cu sufletul la gură și după ce -ți pune o perfuzie, deși nu poți merge pe picioare, ești scos afară de la Urgențe. Nu contează că este posibil să mori, trebuie să mergi să -ți faci analizele cu plată la laboratoare private pentru că cele făcute de ei sunt foarte bune!!!!!! Pentru salariile lor plătim lună de lună contribuții la sănătate și nu ca să beneficiem de servicii medicale. Nota 2, UPU Tg Jiu …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *