DezvăluiriUltima oră

FOTO și VIDEO: Afaceristul acuzat de acte sexuale cu minore, dus la instanță. Mama uneia dintre fete a izbucnit în lacrimi!

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis (47 de ani) a fost prezentat, marți, în fața magistraților Judecătoriei Tg-Jiu, care vor judeca propunerea de arestare preventivă formulată de procurori. Afaceristul a fost așteptat la Judecătorie de către părinții minorelor cu care a întreținut relații sexuale care i-au strigat „pedofilule, să zaci în pușcărie”.

Mama uneia dintre fetele abuzate sexual a cedat emoțional și a izbucnit în lacrimi prăbușindu-se pe trotuar.

Reamintim că, omul de afaceri Laurențiu Maronidis, în vârstă de 47 de ani, patronul complexului de agrement Piscina Elegance Beach, a fost reținut, luni, de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Gorj, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor. Afaceristul este acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani. Potrivit unor mărturii, coroborate cu înregistrări audio-video, care au ajuns la polițiștii de la Investigații Criminale, afaceristul a întreținut acte sexuale orale cu una dintre minore, în timp ce celeilalte fete, care frecventa complexul de agrement pe care acesta îl deține în Tg-Jiu, i-ar fi făcut avansuri repetate, însă minora nu a cedat propunerilor indecente ale bărbatului. În final, la data de 18 august, afaceristul a reușit să-i ia mințile minorei și a întreținut, în mai multe rânduri, relații sexuale cu acesta, într-o încăpere a complexului de agrement. Dosarul se află în cercetare și la ofițerii de poliției judiciară din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Gorj, cu competenţă în combaterea infracţiunilor de criminalitate organizată, întrucât, după cum susțin mai mulți tineri din cercul de prieteni ai minorei, afaceristul le-ar fi pus vodkă și droguri în băuturile răcoritoare.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Când droghezi cu bună știință niște fetițe de 15 ani și le violezi, atunci sună a viol cu circumstanțe agravante nu întreținerea unui act sexual cu un minor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button