MondenUltima oră

FOTO și VIDEO: Alex Velea a făcut SHOW alături de Zanni, la Târgu Jiu

Alex Velea a concertat pe stadionul municipal din Târgu Jiu în ultima zi a festivităților de premiere ale absolvenților anului 2022. Alături de Alex Velea pe scenă a mai cântat și căștigătoriul Survivor România, Zanidache.

Mii de tineri s-au strâns pentru a vedea concertul organizat de Primăria Târgu Jiu.

„Am încheiat ceremoniile pentru absolvenții anului 2022 din învățământului liceal și gimnazial târgujian. Au fost 5 zile cu emoții, cu părinți fericiți și elevi nerăbdători, cu cadre didactice care s-au implicat și ne-au ajutat, cu un volum uriaș de muncă din partea Direcției Evenimente din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu și nu numai. Le mulțumesc colegilor mei pentru eforturile depuse, dar și tuturor cadrelor didactice și mai ales directorilor unităților de învățământ pentru implicare!
Am fost, în fiecare seară, peste 5000 de persoane pe stadion, ne-am bucurat împreună, am ascultat artiștii care au urcat pe scenă și am rămas cu amintiri frumoase în urma unui eveniment creat într-o perioadă dificilă, dar care a devenit tradiție și este apreciat de târgujieni.
Așa cum v-am promis, las aici link-urile de unde pot fi descărcate materialele foto-video de la ceremonii. Sunt primele 4 zile, iar cele din ultima zi vor fi publicate curând.
Vă mulțumim că ne-ați fost alături în această frumoasă aventură și vă dorim un sfârșit de săptămână minunat!
Felicitări tuturor absolvenților și succes în tot ce și-au propus!” a de clarat primarul Marcel Romanescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button