EvenimentUltima oră

FOTO și VIDEO: Doi bărbați victime ale accidentului de la Lazuri. Unul dintre ei a fost descarcerat și trimis de urgență la UPU Tg-Jiu

„Am fost solicitați sa intervenim pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Scoarta, sat Lazuri, in care au fost implicate doua autoturisme.
La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu doua autospeciale de intervenție, dintre care una dotata cu modul de descarcerare, și o ambulanta SMURD, precum și un echipaj cu o ambulanta SAJ Gorj.


Ajunși la locul evenimentului, echipajele de intervenție au constatat ca, in urma accidentului, au rezultat doua victime de sex masculin, dintre care una era incarcerata. Imediat, colegii noștri au început operațiunile pentru descarcerare și scoaterea victimei in vederea acordării primelor îngrijiri medicale la fata locului și transportul acesteia la spital. Astfel, persoana incarcerata a fost preluată de echipajul SAJ Gorj și transportata de urgenta la UPU Tg-Jiu, iar celeilalte victime i-au fost acordate îngrijiri medicale la fata locului de către echipajele specializate.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *