Eveniment

Foto/Video: Meciul România – Slovacia a umplut terasele! Atmosferă de sărbătoare!

Terasele din municipiul Târgu Jiu au fost arhipline, miercuri seara, toți microbiștii, și nu numai, dorind să urmărească împreună meciul decisiv România-Slovacia, pentru calificarea în faza optimilor la Campionatul European de Fotbal. Atmosfera a fost una de zile mari, asta și pentru că s-a oftat în tandem, s-a ovaționat colectiv și s-a stat cu sufletul la gură, în ultimele minute de prelungiri.

Nici măcar mesajul RO-ALERT, primit pe telefoanele microbiștilor în municipiu nu a avut efectul scontat. Toți au ignorat avertizarea meteo care conținea recomandări de genul „stați la adăpost”, vine vijelia. Pană nu s-a terminat meciul nimeni nu a părăsit incinta, fie că vorbim de Piața Prefecturii, fie terasele în care berea a udat emoțiile clienților care au fost naționaliști mai mult ca niciodată.
Finalul meciului a fost astfel apoteotic, asta pentru că România a remizat cu Slovacia miercuri seară și a obținut accederea în optimile EURO 2024. România a înfruntat-o pe Slovacia la Frankfurt, pe ”Deutsche Bank Park”. La capătul celor 90 de minute, tabela de marcaj a indicat 1-1, iar tricolorii au câștigat, astfel, Grupa E.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *