Eveniment

FOTO: Zeci de artiști de muzică populară au cântat gratuit pentru David, elevul diagnosticat cu cancer

Artiști cunoscuți de muzică populară din Oltenia au răspuns prezent, miercuri, la apelului lui Radu Popovici, cel care a organizat un spectacol caritabil pentru David, elevul de clasa a XI-a de la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu, diagnosticat cu cancer osos. Spectacolul s-a organizat la Restaurantul Rebeca, pus la dispoziție, gratuit, de afaceristul Nicu Crețu.

David a urmărit parțial spectacolului, acesta aflându-se deja sub tratament oncologic la un spital din capitală. Pentru acest spectacol caritabil ,,Trup și suflet pentru David” s-a făcut un efort uriaș, în sensul că s-au vândut bilete de 10.000 de lei, s-au făcut donații în bani și tot felul de surprize oferite de sponsori pentru toți cei care au donat pentru acest caz umanitar. La Restaurantul Rebeca, în sala mare, s-a organizat evenimentul iar pe scenă au evoluat, timp de câteva ore, nume mari ale folclorului din Oltenia, toți artiștii prestând gratuit in acest spectacol.

A învățat și vrea să învețe în continuare!

David și-a terminat anul de studiu, deși a fost diagnosticat cu cancer înainte de vacanța de Paște. El și-a susținut tezele și a terminat și anul școlar cu o medie de peste 8,50. Colegii lui au fost în sală și au susținut tot acest demers umanitar realizat pentru David. Și alți elevi din alte licee din municipiu, de la CNTV și CNSH au cumpărat bilete pentru David.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *