MondenUltima oră

Frumoasa soție a „salvatorului României”, este din Târgu Jiu. Soacra lui Răzvan Marin a lucrat la CEO!

Răzvan Marin a devenit salvatorul României la meciul cu Slovacia. A fost singurul fotbalist al Echipei Naționale care a marcat un gol și a egalat scorul cu Slovacia, astfel încât România să se califice în optimile Euro 2024.

Celebrul fotbalist este un profesionist desăvârșit, dar și un iubit și un tată perfect. Ce nu știu mulți dintre ei este faptul că nu doar pasiunea îl ajută în carieră, ci și susținerea pe care o primește din partea familiei sale!

Are o soție extrem de frumoasă, pe nume Crina, originară din Târgu Jiu. Soția fotbalistului face parte dintr-o lume cu totul diferită față de fotbal, fiind medic stomatolog, dar chiar și așa este sprijinul cel mai mare al lui Răzvan Marin!

Mama Crinei a lucrat la Complexul Energetic Oltenia până acum câțiva ani.

Fotbalistul și-a cerut soția în căsătorie în anul 2021

Răzvan Marin și Crina au trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor în anul 2021, când fotbalistul a cerut-o de soție. A fost un moment incredibil, pe malul unui lac, de care cei doi își aduc aminte cu drag.

Anul următor au petrecut la nunta lor, care a avut loc în luna iunie. Aproape toți ”greii” fotbalului au participat la marele eveniment, care a ocupat toate titlurile ziarelor.
Răzvan și Crina au împreună o fetiță în vârstă de 2 ani!

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *