Actualitate

Gaze naturale pentru locuitorii unui cartier de case din Târgu Jiu. Se pot depune cererile la primărie

Locuitorii unui cartier de case din Târgu Jiu își pot depune cererile pentru alimentarea cu gaze naturale. Este vorba de cartierul pentru tineri din zona Preajba. Lucrările pentru extinderea rețelei de alimentare vor fi finalizate până la toamnă, cheltuielile fiind suportate de Primăria Municipiului Târgu Jiu.

„Locuitorii cartierului pentru tineri de la Preajba își pot depune cererile pentru alimentarea cu gaze naturale. Au început deja lucrările pentru extinderea rețelei de alimentare și până la toamnă vor fi finalizate. Este o investiție a Primăriei Municipiului Târgu Jiu, în valoare de 2 milioane de lei, ce se va întinde pe o distanță de 4 kilometri”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.

Vești bune sunt și pentru locuitorii străzilor Frăsinetului, Prieteniei și Paltinului. Lucrările pentru extinderea rețelelor de gaze au fost deja contractate urmând să se demareze lucrările. Valoarea investiției se ridică la peste 270.000 lei.

„Am o veste bună și pentru cetățenii ce locuiesc pe strada Frăsinetului. Și acolo avem un proiect în valoare de peste 100.000 de lei pentru extinderea rețelei de gaze. Lucrările au fost deja contractate, ca de altfel și pentru strada Prieteniei (peste 80.000 lei) și strada și aleea Paltinului din Iezureni (90.000 lei). De asemenea, am inițiat demersurile pentru a demara lucrări de extindere a rețelei de alimentare cu gaze naturale pentru toate zonele din care am primit solicitări de la cetățeni”, a completat edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button