Ultima oră

Georgian arestat sub acuzația că a încercat să violeze o tânără în toaleta unei benzinării de pe Valea Oltului

Un bărbat de 36 de ani din Georgia a fost arestat preventiv la Vâlcea, după ce ar fi încercat să abuzeze sexual o tânără într-un grup sanitar al unei benzinării de pe Valea Oltului, au informat, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Fapta s-ar fi petrecut în urmă cu două zile, georgianul, care s-ar fi aflat şi sub influenţa drogurilor, fiind depistat la scurt timp de poliţişti la volanul unui autoturism înmatriculat în Danemarca, pe baza imaginilor video surprinse de camerele din staţia de carburanţi, mai arată sursa citată.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, respectiv faptul că o tânără de 22 de ani, din judeţul Bihor, ar fi fost constrânsă fizic de către o persoană necunoscută pentru a întreţine relaţii sexuale, în timp ce aceasta se afla în interiorul unui grup sanitar din proximitatea unei staţii de alimentare. În urma verificărilor efectuate şi a vizualizării imaginilor video înregistrate de camerele de supraveghere din incinta staţiei de alimentare, s-a stabilit că persoana necunoscută s-a urcat la volanul unui autoturism, cu numere de înmatriculare de origine daneză, plecând într-o direcţie necunoscută, motiv pentru care acesta a fost dat în atenţie. La scurt timp, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurala Milcoiu au identificat autoturismul în cauză, stabilind astfel identitatea conducătorului auto, fiind vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Georgia”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *