Actualitate

GESTUL făcut de o tânără polițistă din Drăgotești, Gorj!

Corpul National al Polițiștilor si Inspectoratul Județean de Poliție Brașov au felicitat-o public pe o tânără polițistă din Gorj. Asta după ce doi tineri au mulțumit la rândul lor polițistei, de loc din Drăgotești, căci dacă aceasta nu îi ajuta, aceștia nu reușeau să își continue drumul! „Vrem să-i mulțumim și să o felicităm!”, a fost mesajul celor doi tineri din Constanța, pe care agentul de poliție Morariu Florina i-a ajutat să iasă dintr-un impas.

„I-am observat din mașină în timp ce mă duceam la un eveniment că nu prea se descurcă cu pana. Când m-am întors, după aproximativ 15 minute, se aflau în aceeași situație! Atunci m-am hotărât să opresc și să-i ajut!”, a relatat Florina Morariu.

Florina este absolventă a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Promoția 2019, iar de la repartiție lucrează ca ajutor șef de post la Postul de Poliție Cristian din IPJ Brașov. „Suntem mândri cu astfel de colegi, îi felicităm și continuăm să ne exprimăm încrederea că prin spiritul novator și prin empatie vom reuși să schimbăm stereotipuri și mentalități”, spun reprezentanții celor două instituții.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Vara trecuta am fost într-un mini-concediu la Rânca și pe drum m-am întâlnit într-o localitate cu rutiera de la NOVACI și având cam 70-72 km la ora m-a tras pe dreapta. M-a întrebat cam cu ce viteza cred ca merg și i-am zis 65-70 PT ca vreau să nu mă prindă noaptea pe serpentine(aveam 2 minori în mașină). A zis că apreciază că nu încerc să mă milogesc și că n-am redus viteza brusc at cind i-am văzut, m-a rugat să nu încerc Transalpina noaptea că e inchisă oficial și m-a iertat de amendă. La noi în sudul extrem m-ă oprește unu de alexandria(avea capul foarte mic sau sapca mare) și m-ă întreabă la 52 la ora unde te grăbești domne asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button