MondenUltima oră

Gestul pe care târgujianul de la „Noaptea Târziu” și  partenera lui nu l-au făcut niciodată în cuplu!

Gestul pe care Emi de la „Noaptea Târziu” și soția lui Mădălina, soția lui, nu l-au făcut și nu l-ar face niciodată. Cum își protejează cei doi parteneri relația. Interviu la dublu cu cei doi concurenți de la "Power Couple".

Emi de la „Noaptea Târziu” și soția sa, Mădălina, s-au căsătorit în vara anului trecut, într-un peisaj de poveste. Cei doi formează un cuplu de peste patru ani. Tânăra este de profesie medic stomatolog, și. chiar dacă a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, Mădălina a acceptat provocarea „Power Couple”.

Gestul pe care Emi de la „Noaptea Târziu” și soția lui Mădălina, nu l-au făcut niciodată

Am fost curioși să aflăm cu decurge relația celor doi, dincolo de camerele de luat vederi, și dacă aceștia se controlează reciproc. Ei bine, am aflat! Atât Emi, cât și soția lui, nu s-au uitat niciodată unul în telefonul celuilalt. Mădalina mărturisește cu nu a făcut niciodată acest gest, ba mai mult, nu știe parola de la telefonul soțului ei.

„Nu m-am uitat niciodată în telefonul lui Emi, nici în momentul de față nu îi știu parola de la telefon. Este vorba despre încredere.”, a declarat Mădălina pentru Spynews.ro

La rândul său, Emi mărturisește că i se pare un gest de prost gust să „cotrobăi” prin telefonul partenerului tău. Acesta nu vrea să îi încalce intimitatea soției și preferă ca discuțiile pe care Mădălina le are cu prietenle sale, să rămână între ele.

„Ne-am dat telefonul să ne uitam la câte ceva, însă nu ne uitam mai mult. În primul rând mi se pare de prost gust, poate are o discuție cu fetele, cu pritenele ei, sau eu cu băieții. Nu vreau să văd ce discută ele, poate au și ele secrete de fete, nu neapărat că mi-ar ascunde ceva.”, a declarat Emi de la „Noaptea Târziu”

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *