MondenUltima oră

Gheorghe Turda intervine în scandalul dintre Niculina Stoican și Constantin Enceanu. Cui îi ia partea?

Deși au fost la cuțite, cu înjurături și vorbe dure, Gheorghe Turda sare în apărarea lui Constantin Enceanu în scandalul cu Niculina Stoican. Turda o cataloghează pe Niculina drept certăreață iar despre Enceanu consideră ca a fost cam invidios pe el

Puțini au fost cei care s-au pronunțat în scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican, însă, spre surprinderea tuturor, o face Gheorghe Turda… în favoarea lui Constantin Enceanu. Turda consideră că Enceanu este un artist mare care nu trebuie să semneze condica la repetițiile ansamblului din care face parte.

”Cultura nu se face semnând o condică, impunându-i unui artist niște lucruri, repetiții. Păi, ce repetiții să mai facă un artist precum Constantin Enceanu? Lăsând deoparte discuțiile mele aprinse cu el, din anii trecuți, să nu uităm, totuși, că el este un artist foarte îndrăgit, în întreaga țară, muncește mult, își pregătește spectacolele, nu îl poți trata așa.
Niculina pare cam certăreață. Și eu am fost manager, la un ansamblu, zeci de ani, dar am colaborat foarte bine cu angajații. Nu orice solist de muzică populară poate fi și un bun manager, și asta s-a demonstrat, însă eu m-am descurcat foarte bine”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Playtech Știri.

În urma unui conflict spontan, petrecut în urmă cu doi ani, în care Gheorghe Turda a aruncat injurii, vorbe dure și chiar pahare cu apă, relația cu Enceanu a rămas una tensionată. Acum, spune Turda, e dispus să îngroape securea războiului, însă, îl mai acuză pe Enceanu de invidie.

”El este, așa, cumva, într-o măreție a lui. Dar, să știți că, dacă îl voi vedea, îl voi saluta. Constantin Enceanu era invidios pe prezența mea, pe gradele mele, pe repertoriul meu, pe cariera mea. El s-a născut ca artist datorită lui Tudor Gheorghe, el l-a dus la ”Floarea din Grădină”. I-am reamintit asta cândva și nu i-a convenit. A început de atunci să se comporte urât, să mă vorbească de rău. Niciodată nu m-a invitat la restaurantul lui, să cânt, oricum nu mergeam”, a mai menționat Gheorghe Turda pentru sursa citată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *