Dezvăluiri

Ghițuleasca de la Teatru vrea să facă plângeri împotriva celor care au îndrăznit protesteze!

Mariana Ghițulescu, managera Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“, instituție aflată în subordonarea Primăriei Târgu Jiu, vrea să facă plângeri împotriva celor care au îndrăznit să vină, în seara zilei de vineri, 15 martie, lângă sediul teatrului și să vizioneze un videoclip.

Aproximativ 150 de persoane au fost prezente la această acțiune pentru a-și arăta nemulțumirea cu privirea la modul în care este condus teatrul din Târgu Jiu. În doar un an de când Mariana Ghițulescu a venit la conducerea teatrului, 19 angajați au părăsit instituția de cultură. În acest context, este evident că situația teatrului este una gravă, iar acest lucru îl relevă și faptul că patru dintre actorii angajați ai instituției au ieșit și ei în stradă.

Printre cei care au participat la acțiunea de protest s-au aflat președinți de organizații politice (Iulian Popescu, președintele organizației PNL Târgu Jiu, Corneliu Răducan Morega, președintele USR Târgu Jiu, Radu Miruță, președintele USR Gorj, consilierul local Eduard Lădaru, Adrian Zorlescu, candidat AUR etc), dar și simpli cetățeni, jurnaliști, foști angajați ai teatrului (actorul și întemeietorul teatrului Marian Negrescu, Iani Gârbaciu, Gabriela Mladin), un fost purtător de cuvânt al Poliției Gorj, iubitori de teatru.

Toți sunt amenințați acum de Mariana Ghițulescu cu plângeri.

„În zilele următoare, conducerea Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” va înainta plângeri către toate organele abilitate pentru a ancheta aceste derapaje și comportamente abuzive, acțiuni necesare pentru apărarea imaginii instituției.
Este îngrijorător faptul că, deși Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” a făcut de mai multe ori apel către oamenii politici să nu atragă teatrul în campania electorală, solicitarea noastră a fost ignorată“, se arată într-un comunicat al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“.

Activitatea Marianei Ghițulescu a fost evaluată și a primit nota de 8,90.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *