Dezvăluiri

Gică și Costel au găsit soluția ca să scape Motrul de gunoaie: le ”înmormântează”, selectiv, lângă cimitir!

În municipiul Motru totul se face temeinic: după ce au fost ”plantați” prin oraș iepurașii de Paște, pe post de decoruri de Crăciun, cei de la Direcția Publică SA, societate deținută de consiliul local, insistă să ne convingă că ei fac colectare selectivă și tot postează pe Facebook niște tomberoane etichetate. În schimb pupilul epitropului Costel Cosmin Morega are o problemă cu gunoiul depozitat pe o tarla de lângă cimitir. Garda de Mediu, ca de obicei, doarme și nu trece Dealul Bujorăscu, pentru că țin la scaunele lor ”cimentate” de PSD.

Cei de la Direcția Publică SA și-au descoperit talente scriitoricești și postează pe Facebook tot felul de ziceri cu tâlc. Numai directorului societății de gospodărire comunală, inginerul mecanic Gică Manțoc, adus pe filieră PSD, de către primarul Costel Morega, tocmai de la Baia de Aramă, i s-a stricat fonetica și scrie după ureche, precum lăutarii, chiar în declarația sa de avere, spre exemplu, că are cont deschis la ”Raifaisen”.

Marea problemă e însă aceea că indiferent ce activități derulează societatea, în municipiul Motru, reprezentanții acesteia spun că sunt sabotați de ”adversarii” politici locali. Dar faptul că Direcția Publică SA depozitează gunoiul colectat pe o tarla lângă cimitirul de la intrarea în oraș, nu mai poate fi considerat sabotaj. Zilnic, mașinile societății sunt văzute cum descarcă gunoi în zonă și, deseori, sunt însoțite de un utilaj multifuncțional care-l acoperă cu pământ. De câteva zile, mormanele de gunoaie sunt la vedere, așa că nimic nu-i împiedică nici pe cei care fac lucrări în cimitir să depoziteze și ei moloz în același loc.

Garda de Mediu Gorj e ocupată cu ”Săptămâna verde” și să-i amendeze pe amărăștenii de la Baia de Fier care fac cărbuni pentru grătar și poluează atmosfera. La Motru, comisarii nu calcă, pentru că e teritoriul lui Costel de la PSD și șeful lor tocmai ce și-a consolidat scaunul.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *