Ultima oră

Gorjean arestat pentru tentativă la omor

Un bărbat a fost arestat preventiv de Tribunalul Gorj după ce a agresat un alt bărbat, lovind-l de mai multe ori în zona capului. Victima a fost transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi are nevoie de două luni de îngrijiri medicale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii cercetează un bărbat pentru tentativă la omor.
“Astfel, s-a reţinut că la data de 24.03.2023 persoana vătămată S.N. a desfăşurat activităţi gospodăreşti la locuinţa unei alte persoane din comuna Bengeşti-Ciocadia, judeţul Gorj, împreună cu mai multe persoane. Dupa desfăşurarea unor activităţi şi servirea mesei de prânz, în timpul căreia s-au consumat băuturi alcoolice, persoanele prezente au reluat lucrul în gospodăria respectivă, iar la un moment dat a izbucnit un conflict între victima şi agresorul C.V., cel din urmă începând să-l lovească pe S.N. cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului, lovituri în urma cărora victima a căzut la sol, pe beton, dupa care agresorul s-a urcat peste victimă şi a izbit-o cu capul de planul dur în repetate rânduri”, se arată în comunicat.
Rănile suferite au pus în pericol viaţa victimei.
“Pentru aplanarea conflictului şi încetarea actului de agresiune a intervenit un martor, care l-a luat pe agresor de deasupra victimei şi a stropit victima cu apă pe faţă pentru a-şi reveni din starea de inconştienţă în care se afla. Din raportul de expertiză medico-legal din 26.03.2023 rezultă că victima S.N. prezintă un traumatism cranio-cerebral grav, leziunile s-au putut produce în data de 24.03.2023 prin lovire cu şi de corp dur, necesitând pentru vindecare 50-55 de zile îngrijiri medicale, iar leziunile traumatice au pus in primejdie viaţa victimei”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *