Ultima oră

Guță își vinde palatul din Petroșani. Suma colosală pe care o vrea!

Prețul pe care îl cer proprietarii unui palat din Petroșani, care aparține familiei manelistului Nicolae Guță, a stârnit controverse. Vila din Valea Jiului este comparată la preț cu o proprietate din Londra.

Un palat din Petroșani care aparține, potrivit localnicilor, fratelui lui Nicolae Guță, este pus în vânzare cu 950.000 de euro.

Vila familiei Guță este prezentată pe un site de anunțuri ca fiind o proprietate exclusivistă, însă unii localnici spun că prețul cerut de proprietar pe ea este exorbitant, având în vedere zona în care se află, Valea Jiului.

„Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții. Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale. Designul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri reprezentative ale României. Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust”, arată anunțul publicitar.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *