EvenimentUltima oră

Hoț în libertate, la un an de la comiterea faptei! Sunt imagini cu el la poliție, anchetatorii nu au mișcat un deget

Un cetățean din Târgu Jiu se plânge că poliția nu a făcut nimic într-un dosar de furt cu autorul arătat în imagini. Asta timp de un an de zile în care, reclamantul a sperat să își recupereze banii ce i-au fost sustrași de individul aflat încă în libertate.

„A trecut mai bine de un an de zile de când am depus plângere catre Poliție cu privire la acest individ care mi-a sustras suma de aproximativ 10.000 lei noi! Nici măcar nu m-au chemat la vreo declarație sau să-mi comunice ceva, probabil că așteaptă termenul prescripției deși eu le-am oferit probe importante cu privire la individ și am cerut să ceară imagini de la o sală de jocuri de unde am bănuit că individul a mers”, susține persoana păgubită.

„În afară de acest caz în care aceștia se chinuie să nu găsească infractorul, organele de justiție mai lucrează la un caz în care ei au să-mi dea cheltuieli de judecată însă se întâmplă ca judecătorii să omită, să iasă apoi la pensie apoi să vină alții mai tineri care să o mită din nou și vom vedea! Precizez că o mită se scrie împreunat”, a mai transmis reclamantul arătând cu degetul spre anchetatorii și magistrații care nu sunt trași la răspundere pentru indolență.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *