Dezvăluiri

IMAGINI INTERZISE MINORILOR! Filmați când făceau sex în baia unui club din Țicleni! Totul a fost la vedere!

S-a terminat pandemia și-anceput paranghelia! Doi tineri fără inhibiții au fost filmați în toaleta unui club de manele din Țicleni, în timp ce făceau sex.

Scena a fost filmată într-una din serile de party de când s-a redeschis clubul. Cuprinși de focul pasiunii, cei doi tineri nu s-au jenat de faptul că prin pereții despărțitori ai toaletei se auzeau gemetele lor de plăcere, iar muzica nu a reușit să le acopere în totalitate. Așa că cei care și-au dat seama ce se întâmplă dincolo de ușa toaletei și au asistat la scenă, au filmat totul.

Conform unor surse, protagoniștii episodului sexual consumat în toaleta clubului de manele sunt un tânăr din Tg-Jiu și iubita sa din Țicleni, iar imaginile circula de câteva zile în spațiul public. Toaletele din acel club au fost amenajate în așa fel încât ușile de la cabine nu sunt până la podea, pentru ca oamenii de ordine să vadă dacă este cineva picat, în caz că i se face rău și are nevoie de ajutor. Tocmai prin acel loc au fost filmați tinerii. Potrivit surselor citate, scena fierbinte nu reprezintă un lucru neobișnuit pentru acel club.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button