Actualitate

În ce condiții INUMANE trăiește o mamă din Târgu Cărbunești împreună cu fiica ei! Casa stă să se DĂRÂME pe ele!

O mamă împreună cu fiica ei locuiesc în condiții greu de imaginat! Într-o casă ce stă să se dărâme cu acoperișul pe jumătate căzut, cele două femei își duc traiul de zi cu zi. Cazul trist al celor două a fost făcut public de candidatul PMP pentru Primăria Târgu Cărbunești, Adrian Zorlescu, pe contul oficial de Facebook.

Adrian Zorlescu a postat, ieri, pe contul personal de socializare mai multe imagini cu locuința celor două femei din satul Ștefănești, localitate componentă a orașului Târgu Cărbunești, ba chiar le-a oferit celor două femei câteva alimente. Acesta a mai scris pe contul său de socializare că urmează să repare acoperișul locuinței.

„Azi împărțind flori în satul Ștefănești am găsit o familie nevoiașă pe care am hotărât împreună cu echipa mea să ne implicăm și să o ajutăm. După finalizarea acțiunii am făcut toți chetă și am adus un strop de fericire. Lacrimile doamnei și fericirea fetei ne-au pătruns adânc în inima și suntem hotărâți să facem un demers să reparăm acoperișul locuinței. Continuăm acțiunile noastre și ne bucurăm că putem fi alături de semenii noștri care au nevoie de ajutor. Cu ajutorul vostru și ajutorul lui Dumnezeu putem realiza proiectele pentru care ne-am angrenat. Vă mulțumim mult pentru sprijin” a scris Adrian Zorlescu, pe Facebook.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *