Ultima oră

Încă o provocare periculoasă, pentru tineri, pe TikTok!

O nouă provocare de pe TikTok alertează autorităţile din Italia. Ca să fie în trend, tinerii se filmează întinşi pe trecerile de pietoni şi se ridică cu foare puţin timp înainte ca maşinile să se apropie. Poliţiştii italieni au descoperit acest lucru, chiar în timpul unei misiuni.

„O nouă provocare pe TikTok îngrijoează autorităţile italiene. Mai mulţi tineri se întind pe jos, în mijlocul străzii, pe trecerea de pietoni şi se ridică doar cu puţin clipe înainte să fie loviţi de maşinile care trec în zonă.

Carabinierii din oraşul Nettuno de lângă Roma au făcut această descoperire terifiantă, în timp ce analizau mai multe camere de supraveghere, în căutarea unei maşini care încerca să fugă, după o tentativă de jaf la o bancă.

În loc să găsească maşina care dăduse jaful la bancă, au făcut această descoperire îngrozitoare. La ora 4 dimineaţa, cinci tineri se întinseseră pe trecerea de pietoni şi s-au ridicat cu puţine clipe înainte ca o maşină care trecea în zonă să îi lovească.

Tinerii făceau toate aceste teribilisme doar pentru a posta TikTok.

Poliţiştii italieni au intensificat controalele nocturne, pentru că ei bănuiesc nu este un caz singular şi că se întâmplă adesea acest gen de fenomen pe străzi. În plus, camerele din zonă sunt verificate pentru a-i identifica pe cei cinci tineri, dar şi care este diminsiunea acestui fenomen la acest moment”, a relatat corespondentul Antena 3 în Italia.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/