MondenUltima oră

Încă o SEXY târgujiancă concurentă la SURVIVOR ROMÂNIA. Cine este și cu ce se ocupă?

După Ana Dobrovie, originară din Târgu Jiu,  a venit rândul altei târgujience să participe la cel mai urmărit show de televiziune din România.

Mariana Fica este noua concurentă de la ”Survivor România” și va face parte din echipa Faimoșilor. Aceasta are vârsta de 28 de ani, este din Târgu Jiu și locuiește în Capitală de 10 ani. Tânăra este campioană, având în palmares peste 120 de medalii. De la vârsta de 5 ani, Mariana a practicat gimnastica. De la vârsta de 11 ani s-a apucat de atletism. De 19 ani se dedică acestui sport. De asemenea, este și kinetoterapeut.

Cine este Mari Fica, noua concurentă din echipa Faimoșilor

Mari a putut să își arate îndemânarea pe traseu încă din prima ediție în care și-a făcut „intrarea”, ajutându-și echipa să câștige la jocul de recompensă, în fața Războinicilor.

„Survivor este o provocarea și îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câștigăm cât mai multe jocuri de acum în colo. Vreau să câștig Survivor.”, a declarat Mari Fica, extrem hotărâtă să-și demonsteze atuurile.

Mariana Fica lucrează în paralel și ca kinetoterapeut, în recuperare medicală. Aceasta are un corp lucrat și plin de tonus, iar pozele ei în bikini sunt foarte apreciate în mediul online. Aceasta face gimnastică de la vâsta de 5 ani, practicând acest sport vreme de 6 ani, apoi s-a apucat de atletism.

Mari Fica se mândrește cu peste 120 de medalii la atletism

În primul an de atletism, Mari a avut cel mai bun rezultat din țară și a fost campioană națională la proba 800 de metri. În prezent, Mariana Fica face parte din lotul național de seniori, proba 400 de metri garduri.

A luat locurile 2 și 3 la campionatul național, reușind performanța de a câștiga și când era accidentată, clasându-se atunci pe locul 4.

„Sunt un sportiv care nu a practicat în condiții optime. Mereu am mulți pacienți până la antrenament și reușesc să mănânc foarte puțin, cu pauze puține de masă.

Sunt un om care a dormit peste noapte la locul de muncă și a concurat a doua zi, luând o medalie la campionat national, sunt un om la care psihicul puternic predomină și un om care iubește competiția și o face cu entuziasm.”, spune Mariana Fica despre ea, potrivit perfecte.ro.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *