Eveniment

Incendiu la locomotiva electrică a unui tren Regio în gara Videle! O parte din călători preluați cu trenul de Târgu Jiu

Incendiul a fost localizat, miercuri, la locomotiva electrică din zona de triaj a Gării Videle. Focul s-a extins şi la un vagon de călători, 250 de persoane s-au autoevacuat şi nu a fost nimeni rănit a informat ISU Teleorman. Pompierii au intervenit cu trei mașini de stingere.

„Astăzi, 22 iunie 2022, la trenul IR 349 care circulă pe ruta București Nord (plecare 13:25) – Arad s-a produs un început de incendiu la locomotivă, la intrarea în stația Videle. Personalul feroviar a acționat conform procedurilor aferente unor asemenea situații, avizând serviciul 112 și acționând cu stingătoarele din dotare. Echipa de intervenție specială s-a deplasat la fața locului și a luat toate măsurile necesare pentru limitarea efectelor începutului de incendiu”, a anunțat CFR.

Conform sursei citate, siguranța și securitatea celor 250 de pasageri și a personalului nu au fost puse în pericol.

Pasagerii cu destinația Craiova și Filiași au fost preluați cu trenul RE 9015 București Nord – Târgu Jiu, iar călătorii cu destinația Timișoara / Arad vor continua călătoria cu trenul IR 349, care urma să fie remorcat de altă locomotivă.
Cauzele incendiului vor fi stabilite de comisia de cercetare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button