Ultima oră

Incendiu la o gospodărie din Cătunele

Pompierii s-au luptat mai multe ori cu flăcările care au cuprins o anexă gospodărească din comuna Cătunele, pentru că exista pericolul ca flăcările să se extindă și alte alte construcții.

„Astazi, in jurul orei 11:30 am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca in comuna Catunele, satul Dealul Viilor.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale de lucru cu apa si spuma si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Motru, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta violent pe o suprafata de aproximativ 60 de mp cu posibilitate de propagare la construcțiile invecinate.

Din fericire, nu au fost inregistrat victime, iar colegii nostri au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului evitând propagarea acestuia la constructiile invecinate.

Cauza probabila de producere a incendiului o reprezinta efectul termic al curentului electric, mai exact un cablu electric defect sau neizolat corespunzator“.

Omul de afaceri Mihai Rămescu a suprins doi dintre pompierii care s-au luptat cu flăcările și a postat o fotografie pe Facebook.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *