Ultima oră

Incendiu la Penitenciarul Târgu Jiu

Pompierii gorjeni au intervenit la Penitenciarul Târgu Jiu pentru a stinge un incendiu la o cameră de deținere, cu degajare puternică de fum. A fost vorba doar de un exercițiu privind modul de acțiune în această situație.

„Este o situație ce prezintă risc crescut de posibile pierderi materiale, de afectare a stării de sănătate a persoanelor custodiate și a personalului, precum și de extindere a incendiului la camerele de deținere alăturate.
În vederea realizării exercițiului tactic propus, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a deplasat la sediul penitenciarului o autospecială ASAS, o autospecială SMURD, nouă servanți și un ofițer. Penitenciarul Târgu Jiu a mobilizat în vederea desfășurării exercițiului, personalul aflat în serviciu, ofițerul responsabil cu Managementul Situațiilor de Urgență, personalul desemnat să intervină în astfel de situații, Compartimentul Medical și deținuții cazați în două camere de deținere“, a transmis Ion Popescu, directorul Penitenciarului Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button