Politică

Începe „bătălia” pentru primăria Bumbești-Pițic. Ce spun LIDERII PSD și PNL

Alegerile locale parțiale pentru primăria Bumbești-Pițic intră în linie dreaptă. Luni, candidații PSD și PNL la funcția de primar, Irina Cojocaru și Florin Martescu, și-au depus candidaturile la biroul electoral local.

Liderii PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, senatorul Cristinel Rujan, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, și secretarul general Anca Bordușanu au fost prezenți, luni, la Bumbești-Pițic la depunerea dosarului de candidatură a lui Florin Martescu. Social-democrații sunt convinși că Partidul Social Democrat va câștiga alegerile locale din data de 27 iunie. Campania electorală va începe, sâmbătă, 12 iunie. ” Suntem foarte încrezători că locuitorii din Bumbești-Pițic vor alege, ca de fiecare dată, PSD și candidatul partidului nostru, pentru că s-au realizat foarte multe în localitate în sănătate, educație, introducere de utilități. Suntem încrezători că vom recâștiga această primărie. Candidatul nostru este o persoană care are experiență. Este la al treilea mandat de consilier local. Cunoaște foarte bine problemele localității. Sunt convins că vom câștiga primăria. Nu are nicio legătură ceea ce s-a întâmplat cu fostul primar, Michy Nioață. A fost o chestiune personală, dar, ca edil al localității, și-a făcut treaba. De asta a și fost ales de atâtea ori ca primar. Mi-aș dori să avem parte de o campanie civilizată, decent, bazată pe proiecte, nu pe promisiuni deșarte ”, a conchis președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Pecingină: Vom câștiga la o distanță destul de mare

Deputatul Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj, a fost prezent la depunerea dosarului de candidatură a viceprimarului Irina Cojocaru pentru postul de primar. Liderul liberal este convins că Partidul Național Liberal va câștiga la o diferență destul de mare de contracandidați alegerile parțiale de la sfârșitul lunii iunie. “ Ca în orice competiție, intrăm cu gândul de a o câștiga. Avem candidatul cel mai potrivit pentru a câștiga alegerile din data de 27 iunie. Irina Cojocaru este un om care a demonstrat în politică. Este viceprimar al comunei. La alegerile locale din toamna trecută, a pierdut scrutinul la numai câteva voturi distanță de Michy Nioață. De aceea, cred că vom câștiga la o distanță destul de mare de urmăritori. Candidatul PNL va face o campanie normală, liniștită. Nu știm ce vor face ceilalți contracandidați. Nu vom răspunde la atacuri. Irina Cojocaru este o doamnă care și-a făcut întotdeauna cu eleganță campaniile electorale. La fel va face și de data aceasta”, a conchis deputatul PNL.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button