Actualitate

Începe Târgul de Crăciun al voluntarilor MULTILINGUA, C.N.T.V. Târgu Jiu

”Târgul de Crăciun”, pe care voluntarii mărinimoşi ai C.N.T.V. , Târgu Jiu, îl organizează în fiecare an este deja o tradiţie, nu doar un simplu târg de obiecte valorificate în scop caritabil, am putea spune chiar o instituţie de practicare a inteligenţei spirituale. Anul acesta, voluntarii şi-au propus să ajute, pe lângă copiii cu probleme de sănătate din propria instituţie, pe cei cu nevoi speciale din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, precum şi bătrânii de la azilul Fundației Pro-Satul sau bătrâni identificaţi ca fiind singuri, deoarece pandemia de singurătate este mai gravă decât orice altă boală contemporană.

„Nimeni pe lumea asta nu a sărăcit dăruind. Dacă vreți să aveți un copil generos, fiți primul lui exemplu. Învățați-l ce inseamnă să dăruiești, să fii tolerant, să te pui în locul celuilalt. Dăruiți-le aceste lecții de viață!”, transmit organizatorii târgului.

Aşadar, în perioada 6-8 decembrie 2021, între orele 13.00-13.30, cei care doresc să aducă produse vestimentare, jucării, rechizite sau cărţi în stare bună, le pot depozita la biblioteca CNTV, în vederea distribuirii lor acolo unde este nevoie de ele.

,,Vă rugăm să sigilați cutiile și să scrieți toate detaliile necesare trierii și distribuirii (de ex.: haine adulți mărimea L, haine copii 12-13 ani, jocuri și jucării pentru copii între 7-12 ani, ș.a.m.d.). Vă mulţumim şi vă dorim satisfacţii cel puţin la fel de mari ca ale celor care vor intra în posesia acestor mici cadouri, deşi noi ştim, din experienţă, că ele se întorc înzecit!”, transmit organizatorii Târgului de Crăciun.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button