Ultima oră

Incident teribil. Un autobuz plin cu pasageri a căzut în râpă

Un autobuz al companiei de transport public din Brașov a căzut într-un canal de colectare a apei. Șoferul nu se afla la volan în momentul în care autobuzul a început să alunece la vale și a rupt parapetul de pe marginea drumului.

Incidentul a avut loc, luni, în zona Pietrele lui Solomon din Municipiul Brașov.

Potrivit presei locale, autobuzul s-ar fi defectat la capăt de linie, iar călătorii au coborât. O echipă de mecanici a venit la fața locului pentru a repara a remedia avaria, moment în care frânele s-au decuplat, iar autobuzul a plecat la vale. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

La fața locului au intervenit polițiștii pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

„În urma unor intervenții tehnice efectuate la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, ce se afla staționat pe strada Podul Crețului din municipiul Brașov (zona Pietrele lui Solomon), vehiculul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul de colectare al apei pluviale. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul acestuia”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *