EvenimentUltima oră

INCREDIBIL: Câinii maidanezi au DEVASTAT o mașină parcată în zona Dacia din Târgu Jiu

Proprietarul unui Duster din Târgu Jiu, zona fostului cinema Dacia, s-a declarat de-a dreptul șocat după ce a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere aflate în parcarea locuinței sale. În video apar trei câini maidanezi care pur și simplu încep să „ronțăie” mașina reușind să distrugă suportul unde se afla numărul mașinii, instalația de ABS precum și multiple zgârieturi la nivelul caroseriei. Proprietarul mașinii spune că pagubele se ridică la peste o mie de lei.

O întâmplare asemănătoare a avut loc în urmă cu ceva vreme în Turcia unde o haită de câini, a fost filmată (de către camerele de supraveghere stradală) distrugând, pur și simplu, un autoturism.

   

Citește și:

2 Comentarii

  1. Caini maidanezi au facut mai multe distrugeri nu este singura masina. Tg Jiu, cartier 1 mai sau Aleea Garofitei peste 15 masini, 5-6 cu daune foarte mari. Masina mea, distrusa de caini, cost total al reparatiei 1500 lei, bani din buzunarul meu! Sunt atacate masinile sub care se baga pisici. Asta datorita asa numitilor iubitori de animale care dau de mancare atat la pisici cat si la caini pe unde prind.

  2. Pe aleea Garofitei sunt mai multe mașini avariate de aceeași câini. Avem sesizări la Primăria Tg-Jiu in data 15.08.2020, in data de 14.09.2020 și aceeași câini sunt tot liberi. Avem poze trimise cu mașinile noastre distruse, cu cei 3 câini și nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *