Ultima oră

Infracțiuni rutiere depistate de polițiștii gorjeni

La data de 30 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, au continuat cercetările cu privile la faptul că un bărbat de 31 de ani, din comuna Ciuperceni ar fi condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, după ce a consumat băuturi alcoolice, a condus un autoturism pe DN 67 Cîlnic până în municipiul Motru, după care a abandonat autoturismul pe strada Magnoliilor din municipiul Motru.

Fiind depistat de polițiști și testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

***

La data de 30 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, au fost sesizați de către o tânără de 19 ani, din comuna Jupânești cu privire la faptul că o persoană care a condus un tractor i-a lovit gardul și a plecat.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit faptul că un bărbat de 30 de ani, din comuna Jupânești, în timp ce conducea un tractor pe drumul comunal, din satul Pârâul Boia, a acroșat cu roata din spate gardul locuinței tinerei, provocând deteriorarea acestuia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul ca bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar tractorul nu este înmatriculat sau înregistrat pentru a putea fi condus pe drumurile publice.

Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neîmatriculat sau neînregistrat, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

***

La data de 1 decembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Mușetești, au depistat, în trafic, un bărbat de 67 de ani, din comuna Mușetești, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 665 A Mușetești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button