Politică

Iordache, despre instalarea lui Vîlceanu ministru: Îmi doresc să putem valorifica oportunitatea

Senatorul PNL l-a felicitat pe liderul liberalilor gorjeni după ce a ajuns pe postul de ministru, deși a fost vehiculat drept contracandidat al lui Dan Vîlceanu la conferința județeană a PNL Gorj, din luna iulie.

Ion Iordache spune că nu știe de ce a fost perceput ca fiind un adversar al liderului PNL Gorj, în contextul în care nu a avut nicio divergență cu Dan Vîlceanu, din contră au făcut echipă. Senatorul speră ca județul să aibă de câștigat de pe urma faptului că are mai mulți gorjeni în guvern, ultima promovare fiind a deputatului Dan Vîlceanu pe postul de ministru de Finanțe. “Îmi doresc să putem valorifica oportunitatea pe care o are județul, acum, după ce Dan Vîlceanu a fost instalat ministru de Finanțe. Este o mare realizare a organizației PNL Gorj. Cred că este mai puțin important cât de lung va fi mandatul său de ministru. Cel mai important e cât de multe realizări va avea”, spune senatorul liberal. Ion Iordache afirmă că, de acum încolo, în calitate de ministru, Dan Vîlceanu va avea multe priorități la nivel național, nu neapărat legate de județul Gorj. “E treaba noastră să ne zbatem pentru județ, iar el să ne ajute”, spune senatorul PNL.

Pe cine mizează la șefia PNL

Ion Iordache este rezervat în ceea ce privește câștigătorul alegerilor pentru președinția partidului la Congresul ce va avea loc pe 25 septembrie. Senatorul PNL anticipează o luptă strânsă între premierul Florin Cîțu și actualul președinte Ludovic Orban. “ Îmi place ce se întâmplă. Mi se pare că, pentru prima dată de la Revoluție, până acum, un partid este viu, există o competiție internă, chiar dacă de multe ori face deliciul presei și al adversarilor politici”, a conchis senatorul de Gorj.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *