Actualitate

ISJ caută experți în rândul profesorilor gorjeni

Inspectoratul Școlar Județean Gorj susține selecția de cadre didactice pentru completarea grupurilor de lucru care vor activa în domeniul organizării examenelor naționale pentru elevi și profesori.

Astfel, Centrul Național de Politici în Evaluare în Educație (CNPEE) realizează procesul de completare a grupurilor de lucru pe discipline în vederea pregătirii: Evaluării competențelor fundamentale la finalul clasei a II-a(EN II); Evaluării competențelor fundamentale dobândite în ciclul primar la finalul clasei a IV-a (ENIV); Evaluării elevilor la finalul clasei a VI-a (EN VI); Evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII); Examenului național de bacalaureat(BAC); Examenului național de definitivare în învățământ(DEF); Concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar(TIT).

În perioada 26 septembrie – 5 octombrie cei interesați se pot înscrie în aplicația online. În intervalul 6 – 12 octombrie este programată selecția candidaților. De asemenea, până la data de 14 octombrie va fi comunicată lista cu profesorii selectați pentru grupurile de lucru.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button